ABSOLUT-Espresso-Martini_1796x600

Degtinės kokteiliai

Espresso Martini

Degtinės kokteiliai

Espresso Martini

Ingredientai Espresso Martini – tobulas derinys Šis stilingas kokteilis – puikus kavos ir degtinės derinys, idealiai tinkantis vakarėliams ar romantiškiems vakarams. Jo gaivus ir energingas skonis užkariaus jus iš karto. Paruošimo būdas Patarimai tobulam Espresso Martini Naudokite šviežiai paruoštą espresso,...

Malibu-tropinis-kokteilis

MALIBU Tropical

MALIBU Tropical

Ingredientai Paruošimo būdas Pailgą aukštą stiklinę pripildyti ledu, įpilti Malibu likerio, greipfruto ir ananasų sulčių bei viską pamaišyti. Kokteilį papuošti greipfruto griežinėliu.

altos_paloma

Tekilos kokteiliai

OLMECA Paloma

Tekilos kokteiliai

OLMECA Paloma

Lengvas, gaivus tekilos kokteilis. Ingredientai Paruošimo būdas: Stiklinės kraštelius pamirkyti vandenyje ir patepti į druską, kurią galima sumaišyti dar ir su čili pipirų prieskoniais. Tuomet į stiklinę supilti Olmeca Altos Plata tekilą, įspausti žaliosios citrinos skiltelę, supilti agavos sirupą, viską...

beefeater24_basil_smash_600x600

Džino kokteiliai

BEEFEATER 24 Gin Tonic & Basil

Džino kokteiliai

BEEFEATER 24 Gin Tonic & Basil

Labai gaivus, kvapnus ir ryškus kokteilis. Ingredientai Paruošimo būdas Į kokteilių plaktuvą pridedame ledo ir sudedame visus ingredientus. Viską gerai išplakame. Pripildome taurę ledu, perkošiame kokteilį per dvigubą sietelį į taurę ir papuošiame bazilikų lapeliais.

PreviewMedium-BEEFEATER_24_DIGITALASSET_IMAGE_B24&T SERVE & BOTTLE_16X9

Džino kokteiliai

BEEFEATER 24 & Tonic

Džino kokteiliai

BEEFEATER 24 & Tonic

Gaivus, paprastai ir greitai paruošiamas kokteilis. Ingredientai Paruošimo būdas Taurę pripildykite ledu, įpilkite džino, tuomet įpilkite toniko, viską lengvai pamaišykite. Papuoškite greipfruto griežinėliu.

beefeater_zesty_cosmo_1796x600

Džino kokteiliai

BEEFEATER Zesty Lemon Cosmo

Džino kokteiliai

BEEFEATER Zesty Lemon Cosmo

Rūgštus, citrusinis kokteilis Ingredientai Paruošimo būdas: Į kokteilių plaktuvą be ledo sudėkite visus ingredientus. Gerai viską išplakame. Perkošiame kokteilį į atšaldytą taurę ir papuošiame citrinos žievele bei vynuogėmis.