Malibu-tropinis-kokteilis

MALIBU Tropical

MALIBU Tropical

Ingredientai Paruošimo būdas Pailgą aukštą stiklinę pripildyti ledu, įpilti Malibu likerio, greipfruto ir ananasų sulčių bei viską pamaišyti. Kokteilį papuošti greipfruto griežinėliu.

ABSOLUT-Espresso-Martini_1796x600

Degtinės kokteiliai

ABSOLUT Espresso Martini

Degtinės kokteiliai

ABSOLUT Espresso Martini

Kavos ir degtinės kokteilis Ingredientai Paruošimo būdas: Į kokteilio plakiklį sudėti ledo gabaliukus, supilti Kahlua likerį, Absolut degtinę bei atvėsintą Espresso kavą. Viską gerai išplakti ir per koštuvą supilti į atvėsintą kokteilinę/martini taurę. Kokteilį papuošti keliomis kavos pupelėmis.

altos_paloma

Tekilos kokteiliai

OLMECA Paloma

Tekilos kokteiliai

OLMECA Paloma

Lengvas, gaivus tekilos kokteilis. Ingredientai Paruošimo būdas: Stiklinės kraštelius pamirkyti vandenyje ir patepti į druską, kurią galima sumaišyti dar ir su čili pipirų prieskoniais. Tuomet į stiklinę supilti Olmeca Altos Plata tekilą, įspausti žaliosios citrinos skiltelę, supilti agavos sirupą, viską...

beefeater24_basil_smash_600x600

Džino kokteiliai

BEEFEATER 24 Gin Tonic & Basil

Džino kokteiliai

BEEFEATER 24 Gin Tonic & Basil

Labai gaivus, kvapnus ir ryškus kokteilis. Ingredientai Paruošimo būdas Į kokteilių plaktuvą pridedame ledo ir sudedame visus ingredientus. Viską gerai išplakame. Pripildome taurę ledu, perkošiame kokteilį per dvigubą sietelį į taurę ir papuošiame bazilikų lapeliais.

PreviewMedium-BEEFEATER_24_DIGITALASSET_IMAGE_B24&T SERVE & BOTTLE_16X9

Džino kokteiliai

BEEFEATER 24 & Tonic

Džino kokteiliai

BEEFEATER 24 & Tonic

Gaivus, paprastai ir greitai paruošiamas kokteilis. Ingredientai Paruošimo būdas Taurę pripildykite ledu, įpilkite džino, tuomet įpilkite toniko, viską lengvai pamaišykite. Papuoškite greipfruto griežinėliu.

beefeater_zesty_cosmo_1796x600

Džino kokteiliai

BEEFEATER Zesty Lemon Cosmo

Džino kokteiliai

BEEFEATER Zesty Lemon Cosmo

Rūgštus, citrusinis kokteilis Ingredientai Paruošimo būdas: Į kokteilių plaktuvą be ledo sudėkite visus ingredientus. Gerai viską išplakame. Perkošiame kokteilį į atšaldytą taurę ir papuošiame citrinos žievele bei vynuogėmis.